Introduktion

TENT-EXPO är den världsberömda årliga “in-house”-utställningen inom sektorn för internationella evenemang och eventtält. Utställningen visar det varierade utbudet av tältsystem med fri spännvidd som erbjuds av HTS tentiQ, tillsammans med företagets senaste produktnyheter och tillbehörsprodukter. Evenemanget erbjuder även produktdemonstrationer och informativa rundturer i HTS tentiQS tillverkningsanläggning.

Utöver HTS tentiQS produkter, omfattar utställningen även andra ledande leverantörer av utrustning relaterad till evenemangsindustrin. De kommer från hela världen för att ställa ut sina produkter och tjänster. Här ingår bland annat möbeltillverkare, utvecklare av evenemangs-/inventeringsprogramvara, leverantörer av invändig beklädnad och HV/AC-leverantörer.

Inträdet till utställningen är gratis och inkluderar förfriskningar i form av mat och dryck under evenemanget. För dem som anländer från andra länder, tillhandahåller HTS tentiQ dessutom hotellogi och flygplatstransfer till och från utställningen.

TENT-EXPO har vuxit och lockar numera mer än 2 000 besökare under det fyra dagar långa evenemanget. Det hålls i november på det specialbyggda mässområdet Wächtersbach i Tyskland.

Vi ser fram emot att välkomna dig 2020.

Heribert Decher, VD

GalleriTENT-EXPO Address

HTS tentiQ TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

HTS tentiQ
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email: tentexpo@hts-tentiq.com